Alternative content

Get Adobe Flash player

 

 • Хипермаркети „Билла” - РЗП 116 000 м2
  гр. София - Надежда, Подуяне, Илинден , Младост, гр. Монтана, гр. Перник, гр. Ловеч,
  гр. Сливен 1 и 2, гр. Стара Загора - реконструкция, гр. Пазарджик - реконструкция,
  гр. Шумен, гр. Габрово, гр. Плевен, гр. Бургас, гр. Враца, гр. Русе 1 и 2, гр. Разград,
  гр. Кърджали, гр. Димитровград, гр. Ямбол, гр. Самоков, гр. Силистра,
  гр. Велико Търново, гр. Казанлък, гр. Свиленград, гр. Добрич, гр. Варна 1 и 2, гр. Севлиево

   
 • „Технополис” - РЗП 87 000 м2
  гр. София - Младост, Люлин, гр. Стара Загора, гр. Благоевград, гр. Сливен, гр. Плевен
  гр. Пазарджик, гр. Добрич, гр. Кърджали, Логистична база гр. Елин Пелин
  гр. Кюстендил, гр. Ямбол, гр. Шумен, гр. Русе, гр. Силистра, гр. Видин, гр. Перник, гр. Монтана

   
 • Техномаркет” - гр. Хасково, гр. Шумен, гр. Сливен, гр. Пазарджик, гр. Кърджали, гр. Димитровград
 • „McDonalds” - ресторанти - гр. Пловдив, гр. София, гр. Бургас, гр. Русе
 • „Плюс” - магазин - гр. Горна Оряховица
 • „Shell - McDonalds” - kомплекс - гр. Бургас, гр. Пловдив, гр. София
 • „Домко” - офиси и магазини - гр. София
 • „Рувик” - търговски комплекс - гр. Варна
 • „Меркадо” - търговски комплекс - гр. Добрич
 • „Вивател” - магазини - гр. София
 • „Сигно” - магазин - гр. София,
 • „Спридер” - магазин - гр. София
 • „Елвира” - магазин - гр. Стара Загора
 • „Практис” -хипермаркет - гр. Стара Загора
 • „Модена” - магазини - гр. Велико Търново