Хипермаркети, молове и търговски комплекси

Хипермаркети „Билла” – РЗП 116 000 м2
гр. София – Надежда, Подуяне, Илинден , Младост, гр. Монтана, гр. Перник, гр. Ловеч,
гр. Сливен 1 и 2, гр. Стара Загора – реконструкция, гр. Пазарджик – реконструкция,
гр. Шумен, гр. Габрово, гр. Плевен, гр. Бургас, гр. Враца, гр. Русе 1 и 2, гр. Разград,
гр. Кърджали, гр. Димитровград, гр. Ямбол, гр. Самоков, гр. Силистра,
гр. Велико Търново, гр. Казанлък, гр. Свиленград, гр. Добрич, гр. Варна 1 и 2, гр. Севлиево

Баумакс” – РЗП 41 000 м2 – гр. Пловдив, гр. Стара Загора, гр. Бургас

Технополис” – РЗП 87 000 м2
гр. София – Младост, Люлин, гр. Стара Загора, гр. Благоевград, гр. Сливен, гр. Плевен
гр. Пазарджик, гр. Добрич, гр. Кърджали, Логистична база гр. Елин Пелин
гр. Кюстендил, гр. Ямбол, гр. Шумен, гр. Русе, гр. Силистра, гр. Видин, гр. Перник, гр. Монтана

Техномаркет” – гр. Хасково, гр. Шумен, гр. Сливен, гр. Пазарджик, гр. Кърджали, гр. Димитровград

„Пикадили”- хипермаркет – РЗП 12 000 м2 – „Сити Център” – гр. София, „Mall of Sofia”, гр. Велико Търново
„Сити Център” – гр. София – РЗП 50 000 м2

„Гранд” – търговски център – гр. Пловдив – РЗП 25 000 м2

МОЛ Благоевград

„Джъмбо” – хипермаркет – гр. София – РЗП 10 000 м2

„Джъмбо” – хипермаркет – гр. Пловдив

„Moto Phoe” – шоурум – гр. Пловдив

„McDonalds” – ресторанти – гр. Пловдив, гр. София, гр. Бургас, гр. Русе
„Плюс” – магазин – гр. Горна Оряховица
„Shell – McDonalds” – kомплекс – гр. Бургас, гр. Пловдив, гр. София
„Домко” – офиси и магазини – гр. София
„Рувик” – търговски комплекс – гр. Варна
„Меркадо” – търговски комплекс – гр. Добрич
„Honda” – шоурум – гр. Пловдив Вивател” – магазини – гр. София
„Сигно” – магазин – гр. София,
„Спридер” – магазин – гр. София
„Елвира” – магазин – гр. Стара Загора
„Практис” -хипермаркет – гр. Стара Загора
„Модена” – магазини – гр. Велико Търново